' ' ' ' ' La lionesa: Torró de praliné d’avellana amb Peta-Zetas ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Torró de praliné d’avellana amb Peta-Zetas





Ingredients
180g praliné d’avellana al 50%
50g pasta d’avellana
100g de cobertura negra 60%
15g de mantega pomada
30g de mantega de cacau
Un pessic de sal
1 sobre de Peta-Zetas

Elaboració
Folreu un motlle amb film transparent o encamisar-lo amb xocolata negra temperada
Foneu la cobertura de xocolata negra a 45
C
Barregeu el praliné d’avellana amb la pasta d’avellana, després incorporeu aquesta mescla  la mantega de cacau que haureu fos prèviament juntament amb la cobertura fosa també.
Quan la mescla arribi a 35-40ºC afegiu la mantega a temperatura ambient, tot ben barrejat i emulsioneu  amb el Túrmix.
Temperar a 23ºC, afegiu el Peta-Zeta ben remanat. Ja podeu emmotllar.
Repartiu en els motlles i guardeu durant quaranta vuit hores a16ºC. 
Passat el temps de cristal·lització desemmotlleu i decoreu


Bona cuina!