La lionesa i taller de postres us desitgen bon Nadal i Feliç Any Nou
Tronc de Nadal de mousse de torró
Conjunt de dos troncs de Nadal, un de nata i un de trufa, pintats a
pistola
Mousse de torró
Aquest mousse li vaig veure a fer a David Pallàs i el vaig trobar una
proposta molt interessant per aquestes festes.
Ingredients
300 g de nata
120 g de torró de Xixona triturat
50 g de sucre
10 g d’aigua
100 g de rovells d’ou pasteuritzats
6 fulles de gelatina de 2 g
120 g de torró de Xixona triturat
50 g de sucre
10 g d’aigua
100 g de rovells d’ou pasteuritzats
6 fulles de gelatina de 2 g
Elaboració
Munteu la nata i reserveu-la a la nevera. Hidrateu la gelatina amb agua
freda i també reserveu. Feu bullir l’aigua amb
el sucre i ho afegiu als rovells que tindreu preparats per muntar. Una vegada tingueu els rovells y
els sucre muntats hi afegiu el torró. Escalfeu 25 cc llet per fondre la
gelatina i l’afegiu a la mescla anterior. Tot seguit incorporeu la nata. Un cop estigui tot
ben barrejat aboqueu dins del motlle que haureu folrat amb una làmina de
plàstic.
Per la base hi posareu una planxa de bescuit
Bany brillant
Ingredients
360 g de sucre
60 g d’aigua
60 g d’aigua
240 g de nata
120 g de cacau en pols
10 g de fulles de gelatina
65 g d’aigua freda
Elaboració
Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda
Escalfeu el sucre, l’aigua i la llet a 80 ⁰ C. Tot seguit incorporeu el
cacau en pols i emulsioneu amb la turmix. Ja podeu incorporar la gelatina
hidratada i quan estigui ben fosa incorporeu l’agua freda. Reserveu 24 hores
La mescla per a pintar amb la pistola
70% de cobertura de xocolata
30% de mantega de cacau
70% de cobertura de xocolata
30% de mantega de cacau
Pintat a pistola
Congeleu els braços de gitano, escalfeu la mescla de cobertura de xocolata mantega de cacau a 40⁰C. Ja podeu pintar.
Congeleu els braços de gitano, escalfeu la mescla de cobertura de xocolata mantega de cacau a 40⁰C. Ja podeu pintar.
Decoreu al gust.
Bon Profit!
Bon Nadal i Feliç Any Nou!